srpski  |  magyar  |  english   |  Login/Webmail
 
 

  SERVISI.
autoreply
bee lock
ftp demand
spam assassin
mail2sms
neobee sms pay
web2sms
web mail


  DIAL UP.
satni nalozi
mesečni nalozi
smin 042
speeedy 2
tehnička podrška


  DOPLATE.
uplatna mesta
neobee sms-pay
opšta uplatnica
q-pay
atm
online prodavnica


  BROADBAND.
adsl
Metrohive
wDSL


SPEEEDY 2

Šta je Neobee speeedy?
Neobee Speeedy je patentirana tehnologija kompresije koja u kombinaciji sa keširanjem podataka i optimizacijom mrežnih upita efektivno povećava količinu prenetih podataka u jedinici vremena, ubrzavajući na taj način konekciju i do 7 puta.

Šta Neobee Speeedy ubrzava?
> Web stranice - HTML i Javascript - grafilčki elementi koji čine JPG i GIF slike
> Text - Email - SMTP,POP3 i IMAP (uključujući file attachment)
> FTP - passive mode - konekcije uz dodatno poboljšan stepen kompresije

Besplatan Download!

Speeedy je potpuno besplatan program za sve korisnike Neobee.net-a i možete ga skinuti ovde.

Kako radi Neobee Speeedy?
Speeedy sistem se sastoji iz dva dela: Aplikacije koju svaki korisnik instalira na svom računaru i specijalizovanog servera koji obrađuje korisničke zahteve.
Svaki zahtev korisnika za internet sadržajem, Speeedy aplikacija na računaru prosleđuje Speeedy serveru koji zahtevane podatke skida sa interneta velikom brzinom, a zatim ih pakuje i u zapakovanom obliku prosleđuje do računara korisnika. Tako dobijene podatke Speedy aplikacija na korisničkom računaru raspakuje i prosleđuje programu koji je podatke zahtevao. Na navedeni način postiže se značajna ušteda na vremenu potrebnom za download zahtevanih podataka.

Speeedy i kompatibilnost sa browser-ima
Prilikom instalacije Neobee Speedy je automatski konfigurisan za upotrebu u Internet Explorer-u i Operi. Korisnici ostalih web browsera treba da u konfiguraciji svog browsera uključe upotrebu proxy servera na adresi 127.0.0.1 na portu 8080. Treba napomeniti i to da ukoliko ne kroristite speeedy, proxy server morate isključiti kako bi nastavili surfovanje. Ova procedura je u Internet Explorer-u automatska tako da korisnici ovog browsera ne moraju vršiti bilo kakva podešavanja.

Podešavanje proxy servera u FireFox-u
Iz menija 'Tools' izaberite 'Options...' (slika 1). Nakon toga u okviru odeljka 'General' kliknite na 'Conection Settings...' (slika 2). Unesite u polje adresu za proxy (slika 3).

Napomena

Neobee Speeedy radi isključivo preko pristupnih linija Neobee.net-a. Korisnici koji nemaju otvoren Neobee.net nalog mogu probati Neobee Speeedy preko postpaid pristupnih brojeva 042/210-042 i 042/510-042. Detaljnije o postpaid pristupu pročitajte ovde. Novi nalog možete otvoriti na svim uplatnim mestima Neobee.net-a kao i putem SMS poruke. Pročitajte detaljnije... 
     
 
NEOBEE.NET | Novi Sad, Narodnog fronta 55a | Beograd, Kralja Petra 20 | Niš, Cara Dušana 35